Вакуумний пакувальник для харчових продуктів, 175 Вт Lund 67882
Вакуумна пакувальна машина для харчових продуктів LUND 67882, 175 Вт. Простий та зручний у використанні зварювач у корпусі з нержавіючої сталі.
- Кнопка "Упаковка" – запуск процесу упаковки.
- Кнопка "Стоп" - переривання процесу упаковки будь-якої миті.
- Кнопка "Зварювання" - запуск процесу зварювання на запит, наприклад, упаковка делікатних продуктів.
- Світловий індикатор – сигналізує про роботу пристрою.
- Можна використовувати пакети для пакування харчових продуктів з накаткою, зварені по 3 краях, або пакети для пакування харчових продуктів у вигляді рукава, намотаного на рулон.
- Максимальна ширина плівки 28 см, довжина за бажанням.
- Максимальна товщина пакета 200 µ (мікрон).
- Аварійний вимикач
- Стабільна робота завдяки гумовим ніжкам.
- Утримувач кабелю – дозволяє приховати зайвий кабель.
Вакуумна пакувальна машина призначена для вакуумного пакування харчових продуктів у спеціальні пакети з накаткою, призначені для цієї мети. Завдяки такій упаковці продукти довше зберігають свою свіжість та поживну цінність.
Поради щодо вакуумної упаковки харчових продуктів. Для досягнення найкращих результатів вакуумуйте свіжі продукти.
- Якщо якість продуктів погіршується, вакуумне пакування може затримати процес, але ніколи не зупинить його. Анаеробні бактерії та мікроорганізми, які можуть функціонувати в середовищі з низьким вмістом кисню, як і раніше, впливають на погіршення якості харчових продуктів.
- Приготування, розморожування та розігрів продуктів у вакуумній упаковці у воді зберігає їх смак та полегшує підтримання чистоти.
- При розігріванні продуктів у вакуумній упаковці у мікрохвильовій печі завжди проколюйте пакет у кількох місцях, щоб випустити гаряче повітря.
- Продукти у вакуумній упаковці можна розігрівати, занурюючи та нагріваючи їх у теплій воді, температура води не повинна перевищувати 75 градусів.
У разі упаковки м'яса та риби рекомендується поміщати продукти в морозильну камеру на 1-2 години спочатку. Це зв'яже соки, які природно присутні в їжі, а також збереже її форму. Якщо немає можливості попередньо охолодити продукти, рекомендується помістити вільно скручений паперовий рушник між продуктом і краєм пакета, що запечатується. Рушник поглинатиме соки, що виділяються їжею, і всмоктуватиме повітря.
При упаковці сиру рекомендується упаковувати сир після кожного використання. Якщо використовується досить великий пакет, його можна використати повторно після розрізання шва. Рекомендується бланшувати овочі перед вакуумним пакуванням. Бланшування зупинить дію ферментів, які можуть призвести до втрати смаку, кольору та текстури. Щоб бланшувати овочі, опустіть їх у киплячу воду на кілька десятків секунд, потім вийміть та опустіть у холодну воду. Час бланшування залежить від сорту овочів. Чим дрібніші та ніжніші овочі, тим коротший час бланшування. Бланшування також можна проводити за допомогою мікрохвильової печі чи пари.
Перед вакуумним пакуванням рідких харчових продуктів, наприклад супів, їх слід заморозити в окремому посуді, форма та розміри якого повинні бути підібрані таким чином, щоб заморожений продукт помістився в пакеті. Після заморожування дістаньте продукт із контейнера, помістіть його в пакет, запакуйте та знову помістіть у морозильну камеру. Продукти у вакуумній упаковці можна розігрівати, занурюючи та нагріваючи їх у теплій воді, температура води не повинна перевищувати 75 градусів.
Параметри:
- Частота: 50 Гц.
- Напруга: 230 В.
- Вага: 1,4 кг.
- Ступінь захисту: IPX0.
- Розміри (довжина x ширина x висота): 340х150х64 мм.
- Клас захисту: ІІ.
- Потужність: 175 Вт.
- Ширина пакета (макс.): 28 мм.
- Витрата повітря: 16 л/хв.
- Негативний тиск: від -65 до -80 кПа.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Lund |
Країна виробник | Польща |
Стан | Новий |
- Ціна: 2 400 ₴
- В наявності
- Код: 67882
2 400 ₴
- Понеділок09:0020:00
- Вівторок09:0020:00
- Середа09:0020:00
- Четвер09:0020:00
- Пʼятниця09:0020:00
- Субота09:0020:00
- Неділя10:0020:00